coolesh Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, próbowałem czesać forum, ale wygląda na to, że jestem pierwszy który zetknął się z tym problemem. Otóż, po cichutku, po wolutku, wyłazi tapicerka podłogi spod progowych plastików przy tylnych drzwiach (z obu stron). Ogólnie problemem to to nie jest, ale tak trochę niepapuśnie wygląda - upychanie spowrotem nic nie daje bo po troszku przez pare dni znów wyłazi. Spotkał się ktoś z czymś takim, ewentulanie może ktoś wie jak to naprawić? Z góry dzięki! :) znalazłem bardziej odpowiednie miejsce dla tego posta - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ja się nie spotkałem ale proponuję zainwestować w taśmę samoprzylepną dwustronną, powinna pomóc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A ja mam dokładnie tak samo, jak kolega coolesh. Może faktycznie powinniśmy spróbować z taśmą dwustronną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajn Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 U mnie też wyłazi tylko że w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Sądziłem że można to usunąć w nieco bardziej "autoryzowany" sposób. Na pomysł z taśmą sam wpadłem 8-) ale dzięki za dobre chęci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 U mnie jest dokładnie tak samo. Spod progów wyłazi tapicerka. Myślałem że to jednostkowy "problem" ale widzę, że ten typ tak ma. Obawiam się, ze taśma dwustronna może być zbyt delikatna. Po naciśnięciu nogą (przy wsiadaniu) na tapicerkę podłogi, wyciąga się ją z progu. Wygląda to tak jakby była za krótka z 1-2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 to moze doszyjcie kawalek wykladziny, koszt parę zł...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 to ja chyba jednak pozostanę przy taśmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 u mnie także wyłazi wykładzina z tyłu, lewa i prawa strona. Taśma obustronna pomogła? czy może jakiś butapren byłby lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 a już myślałem że autko pomimo zapewnień serwisu miało przygodę i ktoś je tak z powrotem poskładał. Ja to potraktowałem butaprenem, troszke śmierdziało ale jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 U mnie taśma dwustronna rozwiązała problem szybko i skutecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_edy Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 W mojej Megance 1.5 dci też ten materiał wyłazi. Spróbuję taśmą dwostronną jak sugerujecie. A może te wszystkie posty spakować w jedną "kupę" i wysłać do producenta??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 mi pomogło coś podobnego to taśmy obustronnej, ale mocniejsza, pianka do klejenia luster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 U mnie juz chyba fabryka zainwestowala w tasme dwustronna... tyle ze biala i jak wylazi to uderza bialoscia po oczach Swoja droga to tylko francuzi moga miec taka fantazje, czarna tapicerka, czarne plastiki progow, niedorobiona tapicerka (ech...) i ta biala nieudolna proba zamaskowania niedoroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam mam ten sam problem tyle ze w okolicy podstopnicy i w miejscu gdzie jest rączka od otwierania klapy... po jakimś czasie wajcha wchodzi pod tapicerkę ale metoda na taśmę wydaje się być ok. Ja chyba zastosuje czarną taśmę samo wulkanizującą. W pracy kładę na to wykładzinę w samolotach i ani drgnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi