marek1978 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Witajcie. Przeszukałem trochę forum ale nie znalazłem odpowiedzi więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuję pomocy w identyfikacji tego radia z mojego Grand Scenica 3 2010rok (wersja z navi gdzie płytkę wkładam do napedu pod siedzeniem pasażera) czy ktos wie czy jest może jakaś aktualizacja dostepna w formie paczki na usb (chodzi mi o aktualizacje jakby samego softu radia bo domyslam się zw navi nie zaktualizuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 To jest tylko zmieniarka na 6 płyt i manipulator urządzeń powiązanych. Raczej aktualizacji w formie paczki do tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1978 Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Aha. Szkoda no ale co zrobić? Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi