toldi750 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Hej Szukam już wszędzie ale nie znalazłem nic konkretnego W mojej Renacie z ręcznym elektrycznym wyskoczył błąd∂ skontroluj hamulec postojowy. Nie da się go zaciągnąć Podpiąłem u mechanika pod komputer i wyskoczyły dwa błędy C10C6 i C116F Pomoże ktoś zdiagnozować co może być przyczyną ? Z góry dzięki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Nie twierdzę że akurat w Twoim przypadku tak jest ale błędy hamulca postojowego mogą mieć przyczynę w zbyt niskim poziomem płynu hamulcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi750 Opublikowano 31 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Właśnie sprawdziłem i płynu jest tyle ile ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi