Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Bardzo fajne projekty Zwłaszcza te w elipsie i z nickiem:D i na zewnątrz bo do wewnątrz to niebardzo bo wiadomo - niektórzy mają już ciemne szybki z tyłu tak jak ja np. Ale fajny projekt:D Kwestia tylko kto jaki kolor sobie życzy Ale to zawsze jest to obgadania jak i również cena :) Aaaa i ja proponuje dla Megane II jak i również Megane II:) Dla każdego coś dobrego :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Nie wiem jak z nikiem ale te projekty są niczego sobie. Co do niku to myślę że ogólna naklejka w 2 kolorach byłaby tańsza, ponieważ dla kazdej z nikiem trzeba by było robić osobny wzór dla plotera, nie wiem jak by to miało wpłynąć na cenę. Choć z nikiem bardz gustownie by się reprezentowała, no właśnie gdzie ta naklejka miała by się znajdować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 no właśnie gdzie ta naklejka miała by się znajdować? Mi sie najbardziej podoba pod tylną szybą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja jedynie mógłbym sobie ją przykleić na tylną klapę, bo zewnętrznie na szybę nie chcę, z kolei do środka odpada zupełnie bo mam całkowicie czarne szybki z tyłu Ale z nickiem ładniesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ale z nickiem ładniesza Rzacz gustu. Napewno bardziej problematyczna przy produkcji. Naklejek bez nicka można zamówic wiekszą ilość i dystrybuować. NIe wyobrazam sobie jak to miałoby działać z każdą naklejką z innym napisem. Kto by to ogarnął. Ile czasu i zachodu by to kosztowało. Trzebaby pewnie czekać na większą ilość projektów aby udać się do wytrórcy. Czarno to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 W megi II tylną szybę ładnie widać, ale właściciele megi I się ze mna zgodzą, że naklejki na tylnej szybie nie widać. Mam już tam naklejkę furelowską () i nie jest zbyt widoczna, dlatego z szyby ja bym zrezygnował, natomiast delikatna naklejka na tylna klape lub zderzak - ok. Można by się zastanowić pojechać tak jak ma KRMC czyli pod bocznymi lusterkami ale to by by był plagiat :-P . Ja sam myślałem nad nikiem z folii odblaskowej ale w sklepie takiego kawałka ciężko dostać chyba że w jakiejś firmie reklamowej odpadki. :evil: :evil: :evil: :evil: Zgadzam się z lewym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Pożyjemy zobaczymy! Coś wypadałoby wymysleć - wkońcu każdy może wydać te 10 zł na taki bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Fajne i z nickiem i bez - jak dla mnie to z - jak ktoś mnie zobaczy to będzie wiadomo, że ja to ja a nie jakiś inny user z forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dowiadywalem sie od znajomej ktora pracuje w agencji pol;igraficznej, i nie powinno byc zadnego problemu z nickami, a koszt ten sam co bez. Jutro dowiem sie dokladnie o ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dowiedz sie wszystkiego i daj znac. Naklejki z nickiem to super sprawa, inni (kluby) nie maja takich naklejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Hieh fane!super sprawa i ofkoz z nickiem :Dw sumie to mozna by bylo tez miec np. ramki na blaty z forum i z nikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jesli chodzi o zolte tlo to pewnie ze go nie bedzie.. tak tylko dalem dla kontrastu. Co do robienia ich z nickiem kazdej osoby najlepiej zrobic liste kto i ile (zawsze lepiej miec z 2-3 w zapasie i przygotowac do plotowania w folii. Na jedna osobe moze z 3 minuty wiecej pracy a zawsze bedzie bardziej oryginalnie i fajniej :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Teraz mozna zrobić listę i będzie cacy. Nowoprzybyli jednak też będą chcieli mieć naklejkę. No i będzie wieczna czkawka albo oczekiwanie aż więcej projektów się nazbiera do plotowania. Pomyśl, czy chciałbyś co jeden dwa dni biegać z jednym projektem do wyplotowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Nie no, nie ma sensu biegać z jedny projektem - powiedzmy raz na miesiąc ;-) Tyle można poczekać na zrobienie i dozbieranie kilku naraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Bardzo mi sie podoba pomysl z naklejka, MrTea - super projekty, mi sie najbardziej podobaja okragle z nickiem, ja bym chetnie sobie na szybe przykleila, biala fajnie by wygladala na lekko przyciemnionej szybce :roll: Jestem zarowno za naklejka jak i za zmiana domeny, mysle ze chetnych bedzie tyle ze nasze budzety na tym nie ucierpia. Mi sie wydaje ze fajnie by bylo zrobic naklejki z bialym i czarnym napisem, do wyboru, tak mi sie zdaje, ja osobiscie mam jedna na swojej srebrnej megi w kolorze grafitowym, sam napis pewnej firmy windsurfingowej, bez folii, wyglada extra ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi