MaGnezz Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 a moze tak wszystko od pocztku, najpierw zalozyc klubik i wykupic fajana domene, pozniej wziac sie za naklejki flagi koszulki smycze itp, a jak juz kazdy sie w to zaopatrzy zorganizowac zlot!!! Jesli chodzi o sama naklejke to moim zdaniem powinno byc kilka pomyslow i tradycyjnie ankieta. Niestety nie moze byc mowy o demokracji, zeby kazdy nie jezdzil z inna lub w innym kolorze, bo to bedzie wygladac smiesznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Przecież wzór jest jeszcze nie wybrany. Nadal można wysyłać projekty do Krzycha (maila podał wcześniej) lub umieszczać w tym wątku. Klubiku raczej nie ma co zakładać bo już jeden wielki jest i wystarczy. Od początku miało być to forum i tak też jest. Domena - zobaczymy co pokaże ankieta. Gadżety - póki co rodzi się projekt naklejki. Zaczynamy od tego co najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGnezz Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Nie chodzilo mi o taki klub zrzeszony w PTS i posiadajacy siedzibe. Siedziba to forum!!! Jesli ma byc naklejka to chyba najpierw domena, zwlaszcza jesli ma na niej byc adres. Ja jestem zarejestrowany rowniez na inym "forum" zwanym dalej klubem i przechodzilismy podobna droge. Tez kiedys byl jeden wielki ale... Pewnie juz zauwazyliscie, ze forum zbliza i niedlugo bedziecie chcieli sie spotkac i pogadac, wypic razem piwko. Do nieczego nie przymuszam, to sa tylko propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No ale Forum/Klub już mamy. Chyba że źle Cię rozumiem. Mi też chodziło o klub bez siedziby - Polski Internetowy Klub Użytkowników Renault. Tam były nasze początki (pełne krytyki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGnezz Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 no mamy mamy!!! teraz jeszcze tylko ta domena, naklejeczka i klubik jak sie patrzy a jak dalej w takim tempie bedzie uzytkownikow przybywac to zlot chyba juz na wiosne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Jeszcze takie dwie male zmiany... w elipsie tez fajnie wyglada, no i pytanie Magane 1 czy Megane 2 ? Mnie sie oba podobaja z lekka przewaga na rzecz megi 1 Obrazek jestem za ładnie to wygląda i najlepiej jakby było to właśnie wersji dla megane I i II no to kiedy zaczynamy? [ Dodano: 2007-03-06, 16:04 ] co do zlotu to jestem całkowicie zgodny ze szpiegiem Opla na wiosnę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 na czym więc stanęło z tymi naklejkami ? Jakiś wzór cy cóś ? Proponuje skromną od wew.na folii transparentnej, ewentualnie zewnętrzną. NIestety nie mam zdolności plastycznych więc nawet sie nie sile na wzór. Nazwenictwo też może krótsze w stylu Klub Renault Polska a nie Internetowy Klub Miłośników Aut Renault. Chodzi o rozpoznanie sie na drodze a nie obnoszenie na całej tylnej szybie. Takie oto jest moje zdanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan.Jurgiel Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Jestem za... tylko ze TU nikt nie bedzie wiedizal o co comeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 My będziemy wiedzieli, że jeździ w Angli koleś Renówką z naklejką na szybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 może dzięki tej nalepce nasze forum stanie sie międzynarodowym wiecie kwiaty wywiady top modelki :-P i My Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Zapomniałeś dodać jeszcze czerwone dywany :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 bardzo przepraszam może dzięki tej nalepce nasze forum stanie sie międzynarodowym :-) wiecie czerwone dywany kwiaty wywiady top modelki no i te brzydsze też bo kto będzie gotował??? :-P no i My Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 wiecie czerwone dywany kwiaty wywiady top modelki no i te brzydsze też bo kto będzie gotował no i My a ja w tym miejscu opuściłbym WAS i skupił sie jednak na tych modelkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 koniec wygłupów co z tymi nalepkami??????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Easy, miał się dowiedzięc jak wyjdzie z kosztami, więc czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi