Maniek29 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Witam miał ktoś problem z skrzypiącymi pasami jak jadę na nierównościach czy ruszę się w aucie tak to bardzo trzeszczy skrzypi że nie wiem gdzie szukać przyczyny. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Nie słyszałem o takim przypadku. Przesmaruj smarem silikonowym w miejscach przykręcenia pasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indzynier Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 W dniu 6.11.2022 o 11:40, Maniek29 napisał: Witam miał ktoś problem z skrzypiącymi pasami jak jadę na nierównościach czy ruszę się w aucie tak to bardzo trzeszczy skrzypi że nie wiem gdzie szukać przyczyny. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi