ktosiek83 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Czy ktoś ściągał w megane 2 czy są jakieś problemy lub rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Oświetlenie wnętrza a dokładnie jego zasilanie realizowane jest za pomocą przewodu w postaci taśmy- delikatnej taśmy. Gdzieś czytałem że gdyby doszło do jej uszkodzenia to Sue jej nie naprawia tylko dokłada nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosiek83 Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Przyklejone jest do podsufitki od góry ?? Przód już ogarnąłem. Nie wiem jak ściągnąć boczne plastikowe słupki co trzymają z boku i w bagażniku jest plastik z napisem airbag. Czy to się odpina czy to tylko plastik z informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi