daro65 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Witam pewnego już mroźnego dnia carminat Tom Tom Live przestał widzieć mapy przez co nie mam też dostępu do ikon zmiany ustawień. Co zrobić RM III Coupe? Dolny pasek i godzina działają ale nawetnie mogę jej przestawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Chyba karta nie jest widziana przez nawigację. Próbowałeś ją wyjąć i ponownie włożyć do ekranu nawigacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro65 Opublikowano 19 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Próbowałem. Mieli tylko klepsydra. A jak bez karty uruchamiam to info że brak map. Próbowałem też z innego auta która w nim działała i w kolejnym też???? Moduł nawigacji? Z niej specjalnie nie korzystałem bo są lepsze i zrobiłel zasłonkę z tabletu BT na razie.... ale niemam dostępu do ustawień i tablet muszę wł. i wyłączyć. Ogólnie kicha :-( Chyba że slot karty coś nie styka... ale chyba jakby wyjąć ekran z ramki to nic się i tak nie zobaczy? M można jakoś ustawić tak żeby wyświetlały się ikony zamiast komunikatu? Ekran startowy jest normalnie (zdjęcie mojego auta) otrzeżenie startowe też i możliwość wyłączynia z przycisku. Paski ustawień i wyboru BT też, jasność ekranu dzień/ noc też. Nie mam pojęcia. Później zrobię jakieś foty może to komuś pomoże coś podpowiedzieć, nasunie jakiś wniosek. A jak wyjąć sam ekran.? Może coś nie styka? Nie chciałbym jednak narozrabiać bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi