tokon4 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Cześć Forumowicze. Zauważyłem dzisiaj dziwną rzecz w mojej Megi. Otóż po sparowaniu telefonu za pomocą Bluetooth z R-Link 2 mogę zarządzać tylko połączeniami telefonicznymi, nie działają natomiast żadne multimedia odpalane na telefonie (nie można odtworzyć np.żadnego utworu z poziomu Youtube, czy piosenki wgranej w telefonie). Wcześniej taka sytuacja nie miała miejsca, odpalałem normalnie YT w telefonie , następnie w R-LINK na ekranie klikałem: Menu-->Multimedia-->Bluetooth--> i grało! Jak sądzicie, czym to jest spowodowane? Próbowałem usunąć sparowanie i połączyć oba urządzenia jeszcze raz ze sobą, ale efekt ciągle ten sam. Spróbuję jeszcze z sparować R-Linka z całkiem innym modelem telefonu, zobaczę czy to czasem nie wina telefonu - chociaż wątpię. Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananos123 Opublikowano 25 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Witam czy udało się panu jakoś rozwiązać ten problem z telefonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 30 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 Czyżby iphone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi