stonoga Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Cześć wszystkim. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Megane III Grandtour. Auto ma fabryczny hak, niestety zostało sprowadzone bez kuli haka. Kula jest przykręcana na 2 śruby. Moje pytanie brzmi: gdzie mogę kupić (może ktoś ma na zbyciu) taką kulę haka lub może ktoś posiada wymiary kuli, żeby wiedzieć czego na necie szukać? Na foto tabliczka znamionowa haka. Z góry dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 16 godzin temu, stonoga napisał: Na foto tabliczka znamionowa haka. Coś ja nie widzę foto ale jeszcze kawy nie piłem a wcześnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stonoga Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Wcześniej nie chciało się załadować. Sorki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesko Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Podpinam się do pytania. Też mam identyczną sytuację i potrzebuję samą ową kulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zapytałbym się w ASO Czasem mają coś na zbyciu za "niewielkie" pieniądze. A to portale aukcyjne, czy też szroty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi