trasek Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Cześć wam. Czy jest możliwa wymiana modułu radia tak aby udało się zrobić działający carplay? Niestety moja wersja modułu ma HW 1.1 Czy muszę wtedy wymieniać cały wyświetlać, czy wystarczy sam moduł? Jak go dobrać? Ewentualnie czy w wersji Intenste wymiana wyświetlacza i modułu wiąże się z jakimiś problemami - gdybym chciał wymienić wyświetlacz na większy? Czy szukać w takim wypadku kompletów - wystarczy sam wyświetlacz + moduł czy są potrzebne jeszcze jakieś dodatkowe plastiki do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matius86.mw Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Zapraszam do kontaktu do siebie jeśli chodzi o moduł mogę taki przygotować pod samochód z pełna konfiguracja pod CarPlay ze wyciągasz stary moduł wkładasz nowy i wszystko działa jak nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-23 Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Czy jest możliwa wymiana tylko modułu w megane 4 aby dołożyć CarPlay ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Tak ale potrzebujesz odblokowanego i skonfigurowanego pod swoje auto radia. Ponadto dla CarPlay musisz wymienić port USB na inny. Mogę Ci przygotować gotowy zestaw do montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi