kacper69 Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Nabyłem ostatnio drogą kupna olej do Megane. Wybrałem taki , który spełnia normę Renault RN0720, żeby spełniał wymogi jakościowe. Do tego zdecydowałem się na polskiego producenta , będę wspierał krajowy przemysł . dopiero w domu zorientowałem się, że jednak z tą polityką firmy Orlen nie jesteśmy w tym samym sednie tarczy. Zupełnie nie wiem czemu na opakowaniu tego oleju jest info ( poza polskim i angielskim) w języku rosyjskim ! To język jednego z najbardziej terrorystycznych narodów na świecie, a Orlen ich w ten sposób jeszcze promuje ?!?! Oleje konkurencyjnych producentów ( ELF itp.) nie mają tak ewidentnej promocji języka rosyjskiego. Aż się zagotowałem, ciekawe kto w Orlen za to odpowiada? To chyba był ostatni mój zakup produktów TejFirmy, no chyba że wrócą na właściwą drogę, której oczekuję. Fotka oleju w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Tiaaa, A paliwo to skąd kolega tankuje? Z księżyca? he he Proponuję obejrzeć taka Polską komedię "Jak rozpętałem drugą wojnę światową" tam w II odcinku latają dla szefa pułku za linię wroga po Whisky. Widać, wojna wojną a życie toczyć się musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Kupiłem płyn do płukania prania, tam również jeden z wielu jest rosyjski. W takim układzie chyba się nie nadaje do polskiego prania. Ostatnio zapewne coś wędruje w powietrzu, bo ludzie dziwaczeją, dzieci zakładają ganki albo katują rówieśnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 a płyn do prania to też od narodowego producenta wspieranego przez partię rządzącą? Poza tym na tym oleju język rosyjski nie jest "jednym z wielu" tylko jednym z trzech , a pomijając nasz narodowy język , to nawet jednym z dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Na niektórych żarówkach jest jeden z czterech czy pięciu to również nie należy ich używać..??!! Myślę, że z lekka powinieneś się ogarnąć, bo jak widzę to tylko narzekasz. Tak na marginesie .. Gdyby rządzili ci, co wcześniej to Orlenu czy Lotu i masa innych zakładów już by nie było no ale jeśli ktoś zaślepiony i w dodatku sam nie potrafi myśleć to skutkiem jest narzekanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Za czasów PEŁO-PEEZEL... 😉 Każdy ma ciut inne postrzeganie sytuacji i tych spraw, w zależności od miejsca "siedzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi