dwwfewfq Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z buczeniem podczas jazdy. Wydaje mi się, że buczy od strony kierowcy z przodu, ale nie jestem pewien. Czy jeśli byłaby to skrzynia, to podczas jazdy i wrzuceniu na luz, buczenie ustałoby? Buczy od 50km/h i w górę. Gdzie i jak szukać przyczyny? Megane 3 1.6 16V 110KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Czy na wszystkich biegach? Wciśnięcie sprzęgła niweluje problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwwfewfq Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzisiaj jeszcze raz się przysłuchałem i zaczyna buczeć od 30-40km/h, więc tak bardziej od 3 biegu. Wciśnięcie sprzęgła nic nie daje, wciąż buczy. Po wrzuceniu luzu także buczy. Zrobiłem test ze skręcaniem w prawo i lewo, żeby zobaczyć, czy coś ucichnie, ale nie widać różnicy. Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez dwwfewfq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Nagraj ten dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi