gojgien Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 O widzisz to ciekawostka jakiej tu jeszcze nie było.... Jeśli to nie tajemnica, to możesz zapodać dla potrzebujących i potomnych. Będziemy propagować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OE Reniak Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) Zgodnie z NT należy wprowadzić radioodtwarzacz w tryb konfiguracji. ...radio uruchomi się w sposób podobny jak to miało miejsce podczas pierwszego uruchomienia (przy okazji można ustawić poprawne wartości). Na wyłączonym radiu wciskamy jednocześnie przyciski 2 i 5 oraz trzymając je włączamy radio ...radio pomimo zablokowania powinno się normalnie uruchomić ale tryb pracy jest przerywany (trwa to ok 1 - 2 min), następnie wprowadzamy kod radia i zatwierdzamy. Ze względu że jest to tryb konfiguracji po kodzie zostaniemy zapytani o region - tu wybieramy OTHERS, następnie wybieramy kod modelu pojazdu w którym jest zamontowane radio (megane / scenic to 3). W niektórych odbiornikach pada jeszcze pytanie o tylne głośniki REAR ON lub OFF (wybieramy w zależności czy są zamontowane z tyłu głośniki czy nie). Po kłopocie Aha - ogólnie po wpisaniu kodu wystarczy potwierdzać wszystkie następne pytania, w takim wypadku zatwierdzimy wcześniej wybrane ustawienia radzę jednak sprawdzić kod modelu pojazdu (najczęściej jest on nieprawidłowo ustawiony na 0). Legenda kodów modeli: 0 - system wyłączony 1 - Twingo 2 - Clio 3 - Megane / Scenic 4 - Laguna 5 - VelSatis / Espace ...określa wielkość wnętrza pojazdu i ma wpływ na działanie funkcji AF Wybór odpowiedniej strefy: - America - Japonia - Asia (Azja) - Arabia (Kraje Arabskie) - Others (Europa, Afryka, Inne...) ...oczywiście w Polsce zaznaczamy Others w innym przypadku radio może przestać poprawnie odbierać stacje radiowe Edytowane 2 Września 2012 przez OE Reniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ;) Przydało by się z tego manuala zrobić i w download wkleić, by nie szukać w tym temacie tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OE Reniak Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) ...postaram się przygotować odpowiedni opis ze zdjęciami wyświetlacza radia a królikiem doświadczalnym zostanie mój samochód Aha - jeśli chodzi o kod radia z ASO, w większości uzyskamy go bezpłatnie jeśli poprosimy o jego ustalenie podczas wykonywania jakiejś płatnej usługi (jeśli i tak musimy zapłacić warto o to zadbać jaśli go ktoś nie zna). Edytowane 2 Września 2012 przez OE Reniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Witam Proszę o rozkodowanie tego radyjka 7700434425T0184 FD0300470167632 T00184 RN279FY0167632 Po wpisaniu w program T0184 program wyrzuca "not vailed" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Daj fotkę naklejki Edytowane 14 Września 2012 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 pasek: 6852 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 mnie wyszło 1857 Faktycznie foto naklejki by się przydało, by można było samemu wybrać i odczytać co jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja sam fotki nie dostałem tylko te nr, ale już sprawa rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam.Kody do radia można łatwo otrzymać na kody-radio.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam, czy może mi ktoś pomóc w zdobyciu kodu do radia 7700434425TW110 NO 22DC279/62P RN279FY0034906 FD0100040034906 Zalogowałem się na stronie która się przewijała w temacie i po wyborze interesującego mnie zagadnienia, wymagane jest kolejne logowanie i nie mogę się tam już zalogować. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 code= 3871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dziękuje kod działa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil25 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 to jest j033 jak moge prosic z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 code=7916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi