Rms Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wpisałem błędny kod (myślałem, że mam zapisany w książce serwisowej) teraz jak włączam radio, nawet po kilku godzinach zamiast miejsca na wpisanie kodu pojawia mi się ERROR i nie mogę kodu wpisać. Ile muszę odczekać lub co zrobić aby pojawiło się 0000 do wpisania kodu (Scenic II Ph I)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Radio musi być włączone i niestety zapłon też. To, że przyjdziesz po jakiś czasie i włączysz radio - nic nie da. Każdorazowe wpisanie błędnego kody wydłuża czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rms Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 czyli powinienem zostawić włączone radio z napisem ERROR i czekać (przy włączonym zapłonie) lub także podczas jazdy i czekać aż zniknie? Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dokładnie tak. Najlepiej przeczekać ERROR w czasie jazdy, bo wówczas nie wysysasz akumulatora włączonym zapłonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rms Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 tak właśnie myślę zrobić. Jeśli po minucie się nie zmieni na samym zapłonie to włączę w trakcie jazdy bo aku mogę mieć już słaby. Jak już dojdę do 0000 to poproszę Was o pomoc z kodem do radia. Wcześniej jeszcze muszę wymontować jakoś radio żeby uzyskać te numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 4 gwoździe i radio wyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rms Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tak więc za pomocą 4 gwoździ radio wysunąłem. Poniżej wklejam fotkę z numerami i uprzejmie proszę o podanie kodu do odblokowania radia :) Dodano: 11 sty 2015 - 14:24 dodam jeszcze, że radio to Tuner LIST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 kod 2251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rms Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Aniewa - stokrotne dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - radio ożyło :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Cieszymy się, że mogliśmy być pomocni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rms Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Prezes - dzięki także za wsparcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macu00 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Poproszę kod do radia. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam Edytowane 14 Stycznia 2015 przez macu00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awionik Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 4825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Cześć. Mógłbym prosić o kod do radia? Z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awionik Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 2212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi