zawisza1980 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie ten numer musi być np. D787 - SECURITY Jak na zdjęciu wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renault-megane-2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam! Jestem na forum po raz pierwszy i jeżeli w złym miejscu wstawiłem post to z góry przepraszam. Mam problem z radiem w moim samochodzie. Niedawno odłączyłem akumulator i teraz samochód żąda ode mnie "CODE" do radia. Szukałem tego kodu wszędzie, w każdej książce, jednak nikt tego kodu nie zapisał. Jeżeli ktoś mógłby mi ten kod podać to byłbym wdzięczny. W załączniki wrzucam zdjęcie, na którym jest model radia itp. Z góry wielkie dzięki. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez renault-megane-2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 8701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renault-megane-2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) dzięki wielkie idę wklepać, oby działało Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jak by co - to także służę pomocą w wygenerowaniu kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_dadas Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Witam posiadam Megane II 2004 rok cabrio posiada zwykle radio tuner list na cd dokupilem teraz zmieniarke z pelnym okablowaniem jak wygenerowac i wpisac ten kod zmieniarki? Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 14 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak samo jak do radia, a jest to wielokrotnie w tym temacie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_dadas Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) a potrafilby ktos wygenerowac kod do zmieniarki ? cięcie x2 Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 14 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Kod 3947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabinch85 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam! Rozkodowało się radio i mam książkę do niego tam w instrukcji jest zapisany jakis kod , ale jak go wpisuję to nic sie nie dzieje po zatwierdzeniu znów wychodzi CODE. Renault scenic 1,9 dci 2002 jak to uruchomić? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zrób zdjęcie naklejki na radiu i pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabinch85 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 3695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabinch85 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 dzięki zaraz sprawdzę :* Dodano: 18 cze 2015 - 20:01 wszystko działa dzięki bardzo :-*:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw-1 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Jestem nowym posiadaczem scenic- a 2000r. Czytam i czytam wszystko co dotyczy radia i tu mam problem. Auto kupowałem , stało bez akumulatora, wstawiliśmy akumulator , auto kupiłem.I terz radio. Mam kod , potwierdziłem go przez generator kodu jest taki sam, czyli ok. Przeczytałem wszystkie instrukcje jak wprowadza się kod mam nawet książkę od tego radia i zachiny niemogę rozkodować radia. Po " CODE " po czasie wskakują zera " 0000 " pierwsze mruga _ czyli gotowe do wpisania cyfry - naciskam na radiu "1" i jest Bip i nie wskakuje żadna ctfra , pilotem pod kierownicą " entrem" dolny przycisk zmieniam jest Bip i mruga drugie zero i jak wyżej nie mogę wpisać żadnej cyfry i tak dalej i tak dalej . Na każdym zerze , czy przyciskam np. pierwsza cyfra codu ma "3" - trzy razy naciskam , czy trzymam cały czas jest tylko Bip i nic.Jeszce wyczytałem że na radiu można zmieniać tak jak z pilota wpisywanie następnych cyfr kodu, u mnie tak nie można. Czy !!! u porzedniego włściciela ( auto z niemiec), czy umnie już tak namieszane z tym cogem że jakoś się to radio zakodowało że nic nie mogę zrobić , co to jest każde naciśnięcie klawisza czy na radiu czy na piloci tylko Bip ... Bip .... Bip i d......a. Pozdrawiam wszystkich i prioszę o podpowiedz. Czy może jakaś kombinacja klawiszy pomoże , czy czeka mnie dobry fachowiec od radia samochodowego. Proszę pomocy !!!! I jescze dodam , jak na początku niemogłem rozkodować i błędnie - chyba - wpisywałem kod to zera włączały się po chwili , potem po dłuższejn chwili , a teraz za każdym razem jak włączę radio " CODE " z 50 minut zanim pojawią się zera. Ale jak na początku taki i teraz nie mogę wpisaż żadnej cyfry. Tylko Bip , Bip , Bip .............. Edytowane 17 Lipca 2015 przez zdzislaw-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi