ko-ma Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Spróbuj wprowadzać "migającą" cyfrę kręcąc kółkiem przy kierownicy, przechodzić do następnej cyfry dolnym przyciskiem . Zatwierdzić spróbuj przyciskiem 6 na radiu, jak nie pójdzie - przytrzymaniem przycisku przy kierownicy. A czas "oczekiwania na zera" wydłuża się po każdym błędnym wprowadzeniu kodu (przejściu przez zera). Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 A czas "oczekiwania na zera" wydłuża się po każdym błędnym wprowadzeniu kodu (przejściu przez zera). Po wprowadzeniu i zatwierdzeniu błędnego kodu. Samo przechodzenie przez zera w czasie wpisywania kodu nic nie przedłuża, bo radio jest nadal w trybie wpisywania i jeszcze nie sprawdza czy kod jest poprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw-1 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam. Problrm rozwiązałem , radio dało się rozkodować. Przyczyna - niekontakt w kółku pilota pod kierownicą. Dopiero obracając kółkiem i dociskając w dół i w górę zaczęło kontaktować i też nie za każdym razem. Ale jakoś udało się wprowadzić cyfry codu na kolejnych zerach i radio się odblokowało. Pozdrawiam i dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perki Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Witam Pomoże mi ktos uzyskac kod do radia? A42 AL RO1S 25521 eIRL 020366 8200074339--A PN MH9RN01S 8200074339TB301 wpisałem B301 w generator kodów i wyskoczylo 1289 ale po wpisaniu w radio wyskakuje error Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Z tego numeru mam ten sam wynik. Nie masz czasami jeszcze zmieniarki albo jakiegoś klocka w bagażniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perki Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) mam nawigacje w bagazniku zmieniarke tez mam ale w radiu w kabinie Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez perki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) No to w takim razie może potrzebować numerki z naklejki jak jest na klocku w bagażniku. Zazwyczaj jak w kokpicie jest zmieniarka, to tuner radiowy jest też w bagażniku, chyba nawet gdzieś pod tapicerką na prawym boku. Tego jednak nie jestem pewny, bo znam sprawę tylko z opisów. Już było kilka takich przypadków. Jak wygenerujesz sobie inny kod na podstawie tej drugiej naklejki, (widzę że masz to opanowane) to napisz czy zadziałało. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perki Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam. Tak jak piszesz.Trzeba było wpisać kod z klocka w bagażniku. Teraz działa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benco Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam, Proszę bardzo o wygenerowanie kodu do radia z tabliczki poniżej. Padł akumulator i dopiero się dowiedziałem że jest coś takiego jak CODE :( Pozdrawiam Bernard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 7695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benco Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dziękuję serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot3 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam wszystkich co szukaja kodów do radia polecam Renault Radio Code Generator można pobrać na telefon lub kompa z sklep paly Renault Ranadio Code Generator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibi Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Proszę o pomoc w wygenerowaniu kodu do radia Update list: 8200 607 918T Teraz powinno być OK Edytowane 9 Września 2015 przez bibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Podaj jeszcze te 4 brakujące Litera i 3 cyfry. To co zamieściłeś jest właśnie najmniej potrzebne z tego numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibi Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dodałem fotkę - powinno być wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi