kfadratowy Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Rozbieral ktos moze deske w MII? bo dzisiaj rozebralem ten daszek przy wyswietlaczu radia bo myslalem ze tam jest miejsce. Otoz nie ma. I teraz pytanie, czy ktos zna miejsce gdzie niedaleko kierowcy [powiedzmy do max polowy deski jest miejsce na zmieszczenie 7 calowego ekranu lcd? Chodzi mi o ilosc miejsca w ktorej moglbym "schowac" takie 7 cali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 nie jestem specjalistą od MII ale wiem że pakowali do niej seryjna nawigację więc miejsce jakieś jest. Myślę że musiałbyś wyrzucić ten daszek i coś przerobić oprócz tego. Jak pisałem nie wiem jak to wygląda w praktyce, ale tu masz jak wygląda w meganie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6006285 Może od anglika coś da radę przełożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 tylko, ze jest maly bol. Tutaj jest navi + to co pokazuje radio. A ja bede mial z tym problem. Poza tym, ja do lcd chcialem podlaczyc dvd i kamere a to z oryginalnym navi sie nie uda na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jak byś zdobył ten mechanizm to zamiast ekranu od navi włożyłbyś ten DVD 7". Wyświetlacz od radia można wywalić do zaślepki pod (lub nad) radiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleban11 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Prezentuje więc zdjęcia nawiązujące do mojego wczesniejszego posta. Sam osobiście chetnie bym to kupił ale nie wiem gdzie a do zakupów zagranicznych osobiście nie mam zaufania. Jakby ktoś chciał cos takiego kupić niech da znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ale to jest do laguny a nie do megane. Wyświetlacz od radia można wywalić do zaślepki pod (lub nad) radiem. zaslepki nad radiem? jakiej zaslepki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Lewy, dokładnie o to mi chodziło, żeby załatwić nawet mechanizm z uszkodzonym ekranem. A co do zaślepki to chyba chodzi o tą kieszeń pod radiem gdzie co niektórzy instalują CB radio. MII to nie moja specjalność jak pisałem już na początku ale chciałem do swojej tomtoma zainstalować jakoś żeby nie wisiał przy szybie no i też szukałem miejsca w desce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 zaslepki nad radiem? jakiej zaslepki? Tu musisz sie popisać inwencją twórczą. Ogólnie chodzi mi zaślepkę jaka występowała w MI zamiast radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ja sie nie znam na MI panie... A co do MII, myslalem nad takim czyms jak orginal, ale przed wyswietlaczem radia. Jest tylko bol bo sie nie zmiesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 kfadratowy, może to Cię zainteresuje: 1 :) , 2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 mnie wlasnie takie cos interesuje tylko sa dwa drobne ale: - cena - widocznosc tego sprzetu [np. niezdejmowalny panel przedni] Szczerze mowiac z tego wszystkiego najbardziej interesuje mnie sam mechanizm prowadnic i napedu lcd. Ja myslalem raczej o lcd ktory chowalby i wyjezdzal z deski, z powodow zlodziejskich w naszym kraju. Dlatego meczy mnie miejsce pod deska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 to kup sobie sam wyswietlacz, sa tez takie dostepne, w meblowym kup jakis mechanizm do szuflad/szafek/drzwiczek, pokombinuj młotkiem i śrubokrętem, zamaskuj i będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 nienie. Nie rozumiemy sie. Mnie wlasnie interesuje sam mechanizm ktory napedza i "stawia" to elcede. Chce zeby to bylo na prad. Wydedukowalem dzisiaj jeszcze miejsce w podsufitce nad daszkiem. Musze to zmierzyc i moze tam sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleban11 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ale to jest do laguny a nie do megane. W Meganie też to ruszy, rozmawiałem z kims na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao2 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Witam mam nawigację vdodayton i chce zamontować monitor w miejscu zegarka w MeganeII czy znalazł ktoś już jakieś rozwiazanie jak to zamontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi