DrNO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 jak oryginalny to tylko przekładka, jak nieoryginalny, to bez przeróbki ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao2 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 wWitam napisałem 2 posty wyżej iż mam nawigacje VDODAYTON tzn.komputer,który zamontuje gdzies pod siedzeniem pasażera i monitor vdodayton,który chce umieścić w miejscu gdzie mam wyświetlacz radia oraz zegarka(mam MeganeII) @DrNO co znaczy,że jak oryginał to tylko przekładka?Jak tą przekładke zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 mao2, oryginalnie nawigacja w MII wygląda tak jak tu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6420114 Przekładka polega na tym że kupujesz zestaw części tak jak na zdjęciu wyżej, wywalasz to co masz, wstawiasz co trzeba, podłączasz i jedziesz. A jak nieoryginalna to już inwencja twórcza się kłania i możesz rzeźbić tak jak Ci się podoba, chociaż jakbyś dostał oryginalną nawigację nawet z uszkodzonym wyświetlaczem to już będzie dużo łatwiej wstawić nieoryginalny wyświetlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 tak na marginesie, jak wyglada ta navi jak jest zamknieta? i czy w ogole sie zamyka, jesli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao2 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Zobacz na yutube. Qkfadratowy. Skąd dorwac taką przekładke z oryginalnej nawigacji,żeby ją wstawic do mojej Megane II ? Ciężko trafić na coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Tak wygląda carminat: http://pl.youtube.com/watch?v=2vtIoNyIauQ&...feature=related lub http://pl.youtube.com/watch?v=8TNIsxroHvE&...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ale wtedy znika wyswietlacz od radia tak? i z tego co rozumiem to laczy sie to z wymiana radia, daszku i pewnie czegos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao2 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Zgadza sie zniknie ale wyświetlacz z radia można przeniesc nadól pod radio. Tylko skąd wziąc ten mechanizm,można gdzies to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 gdzie na dol pod radio? tam w ta kieszen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Przecież już poruszaliśmy ten temat. Wystarczy poczytać kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 czyli wy uparcie dalej o MI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 kfadratowy, Jak byś zdobył ten mechanizm to zamiast ekranu od navi włożyłbyś ten DVD 7". Wyświetlacz od radia można wywalić do zaślepki pod (lub nad) radiem. 4 post od góry. W MII masz radio 1din + schowek pod radiem. Chodzi o to żeby właśnie w ten schowek pod radiem wpakować wyświetlacz, a navi tak jak opisano powyżej. W MI nie ma tyle miejsca i trzeba mocniej kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a pare postow wyzej jest o MI... Dlatego sie pogubilem. Wlasciwie to gdybym mial juz takie lcd to zmienilbym radio i darowal sobie wyswietlacz, bo termometr jest mi i tak srednio potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 domyślam się że taki mechanizm to prawdziwa perełka na rynku części używanych, dlatego może być łatwiej samemu coś wymodzić i niekoniecznie musi być źle ;) W necie poszukaj fotek przerobionych wnętrz meganek i może któryś pomysł okaże się dobry dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no wlasnie szukalem ale nic z sensem nie znalazlem. A jak bylo z sensem to wiazalo sie z przemieleniem polowy samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi