lbeczek Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Cześć, po upadku karty, przestało mi działać uruchomienie nim samochodu. Nie działa również możliwość zamknięcia samochodu. W związku z tym, - jak można zamknąć bagażnik awaryjnie ? (wiem jak otworzyć od wewnątrz samochodu) z resztą drzwi poradziłem sobie. - jakie są koszty zaprogramowania nowej karty i czy potrzeba starej działającej ? - gdzie szukać dobrego warsztatu który to ogarnie w woj. mazowieckim ? ps. czasem zadziała uruchomienie samochodu ale całkowicie nie działa zamykanie z karty - czy jest to naprawialne ? Łk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zamykanie: karta w kieszeni, wszystkie drzwi zamknąć oprócz np kierowcy, przycisnąć przycisk centralnego na kokpicie i trzymać aż zamki klikną. Zatrzasnąć pozostałe drzwi. Auto zamknięte. Czy z karty nie zrobiła się grzechotka? Oberwana cewka. To się wymienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 19 minut temu, szwagier24a napisał: To się wymienia. Jeśli nie zaginęła to można przylutować tą samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Kartę można naprawić. Można zrobić tez nową. Jak chcesz odezwij się, podpowiem co sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi