CzechuXX Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Co robię źle, że nie chce mi kasować błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Włączasz scen vehicle żeby wybrać swój samochód i załadować foldery z dostępem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Być może nic nie robisz źle. Ja np zauważyłem ze swoim elm nie mogę wykonać przyuczenia EGR. Nie bo snieg:D i co zrobisz:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 2 godziny temu, jabrze napisał: Włączasz scen vehicle Nie włączam bo już raz skanowało więc myślałem, że drugi raz nie trzeba. Myślisz żeby zaznaczyć? 52 minuty temu, halas2 napisał: Być może nic nie robisz źle. Wydaje mi się że kiedyś kasowało. Może miałem inną wersję PyClip. Może trzeba będzie zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Jeśli cofnąłeś się do początku to tego nie pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zaznacz jeszcze raz scan vehicle, sprawdź, ile program wykryje modułów, powinno być przynajmniej 9-11. Błędy w sterowniku silnika skasujesz przy unieruchomionym silniku i włączonym zapłonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Pierwsze włączenie zapłonu i udało się skasować błędy. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujamateo Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Panowie żeby wykasować błędy, jak na zdjęciu po wciśnięciu "clear" wyskakuje kolejne okienko i muszę wcisnąć "execute" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Tak. Potem jeszcze kliknąć ACCEPT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujamateo Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Super, dzieki. Zapamiętane błędy wykasowałem. Nie wiedziałem,że muszę dopiero przy kolejnym przeskanowaniu dopiero błędów nie widać 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter85 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Witam nie chcę zakładać nowego tematu a mam pytanie. Zainstalowałem PyClip po połączeniu i wybraniu auta rozpoczął skanowanie i wyskoczył taki komunikat(jak na foto) i pytanie co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Wyłącz tryb demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter85 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 W dniu 13.10.2023 o 19:01, halas2 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Dziękuję pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi