maniek1111 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Witajcie. Ostatnio zaświtała mi myśl o wymianie anteny GPS w mojej M III. Chcę przeszczepić antenę z M IV czyli tzw. płetwę rekina. I tu pytanie do kolegów czy ktoś już coś takiego popełnił. Antena z M IV ma trzy wyjścia: niebieskie, brązowe i białe. Anteny z M III z tego co ustaliłem tez mają takowe wyjścia ale zdarzają się tylko z dwoma. Jak sprawdzić bez rwania podsufitki ile wyjść ma antena u mnie oraz czy, w ogóle jest to wykonalne. pozdrawiam i liczę na pokoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 5 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Odgrzeje kotleta. Nie wiem czy ktoś w ogóle to przeczyta ale mam pytanie. Mianowicie czy ktoś posiada na zbyciu antenę GPS do Megi 4 ( płetwę). Rozważę każdą propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Antena jest za radiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 5 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 A co jest w tej na dachu? Wychodzą trzy przewody. Oglądałem w internecie jedną otwartą. Tam było wskazane: odbiornik GPS, antena oraz wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi