niko9999 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Witam Panowie mam pytanie bo widzę zapocenie z jednej jak i z drugiej strony skrzyni biegów jak półosie co do niej wchodzą.Namierzyłem dwa simeringi o numerach 7701474122 i 383428H500 przerabiał ktoś ten temat? ciężko to bez kanału wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Wiesz, jak lubisz pełzać pod autem. Generalnie nie widzę możliwości aby to zrobić bez podnośnika/kanału. Nawet kanał to jest spory problem ponieważ czasem zabezpieczenia tak trzymają, że potrzeba sporo miejsca aby wydłubać półosie ze skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko9999 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Witam Panowie mam pytanie do was takie bo mam do wymiany dwa uszczelniacze półosi.Prawy i Lewy bo są zapocone.Uszczelniacze kupione OE Renault i 3l oleju do skrzyni (bo ponoć 2.5l wcnodzi) jako,że nie mam zbytnio możliwości aby to zrobić to ile może kosztować +- u mechanika taka wymiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Jak są tylko zapocone, to w ogóle tego nie ruszaj. Efektu może nie być. Wymienisz przy okazji np. naprawy sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Od 200 w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi