golradir Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Hej Po ostatnich śniegach zauważyłem że jak parkuje samochodem to coś hałasuje i to nie zawsze. Zacząłem oglądać auto od spodu, osłony w porządku ale taka niby wtyczkę znalazłem która sobie dynda.Znajduje się w pobliżu lewego przedniego koła. Co to jest? Edytowane 17 Grudnia 2023 przez golradir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 To jest na pewno wtyczka, czy może jednak rurka? Jest tam coś w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golradir Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Na pierwszy rzut wygląda jak wtyczka,ale chyba bardziej wygląda na rurkę? Może jakiś odpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Jest to najpewniej odpływ skroplin z klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Mi to wygląda na rurkę. Więc raczej w kierunku odpływu trzeba się kierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 To jest końcówka odpływu z podstawy akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Podobnie jak to jest w M III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi