damian2011 Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Witam. Mam w pamięci wtrysku zapisany błąd DF647 po podłączenia clipa wychodzi coś takiego "kontrola programowania zaworu EGR" Samochód chodzi normalnie brak błędu na desce. Mógł by ktoś objaśnić o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 To jest błąd zapisany w pamięci, nie jest aktywny więc bym nim się nie przejmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian2011 Opublikowano 30 Lipca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2025 Wracam do tematu. Ogólnie samochód chodzi bez problemu i jestem z niego bardzo zadowolony z tym ,że błąd Df 647 wyskakuje czasami w trakcie jazdy (na desce nic nie wyskakuje tylko na pyclip widać) i w tym momencie wyłącza się tempomat a nie ukrywam ,że jadąc dłuższą trasę dużo wygodniej jazda na tempomacie. Oczywiście po ponownym odpaleniu tempomat działa do momentu wyskoczenia powyższego błędu. Raz miałem sytuację zima,że przez 500km autostradą powyższy błąd nie wyskakiwał i tempomat działał cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 30 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2025 Chcesz mieć spokój wymień zawór EGR, jeśli w kanałach EGR będzie dużo gruzu to wyczyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Tylko oryginał czy zamienniki też podejdą? Ma ktoś doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Bez przesady. Weź ten: https://allegro.pl/oferta/zawor-egr-pierburg-7-11237-05-0-15273008147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi