squ Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Witam, mam problem prawdopodobnie z kompresorem. Non stop słychać dźwięk (wstawiłem nagranie), bez znaczenia czy klima jest on czy off. Z tą różnicą, że po jej włączeniu na 15 sekund następuje cisza, a potem znowu słychać. Problem może się wiązać ze zbyt małą ilością czynnika/oleju? Czy łożysko lub sprzęgiełko? Auto to M III 1,6 Z góry dzięki za jakiekolwiek pomysły. Recording_9.m4a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRbociek Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 udało cię się to ogarnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squ Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 52 minuty temu, MRbociek napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Prawdopodobnie za mało czynnika. Byłem w fachowca to sprawdzał szczelność i nabił na full bo sporo brakowało. Jednak na drugi dzień już znowu wrzeszczało, z tą różnicą że tylko na wyłączonej klimie, przy załączonej cisza póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRbociek Opublikowano 17 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 popierdułka nie fachowiec. Ja wydzierałem "całą klimę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squ Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi