zbiku1111 Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Witam, czy wymieniał ktoś linkę zamka drzwi od megane III? Ta linka od zamka do klamki ponieważ zerwał mi się kołnierz przy klamce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Wymieniałem zamek lewy-przód, ale nie kojarzę tam żadnej linki. Zamek kupiłem nówkę na Allegro. W czym jest problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiku1111 Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 21 godzin temu, omega napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Pociągnięcie klamki powoduje wyciągnięcie linki która otwiera zamek, w klamce jest zgrubienie czyli kołnierz zapierający się i ten kołnierz mi się zerwał, nie bardzo mi jest teraz kupować cały zestaw, wolałbym kupić sama linkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi