jeanik02 Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Na wstępnie nie wiem czy dobrze trafiłem z postem ..więc z góry sorka . Ostatnio zastanawiam się jakie powinno być Ciśnienie w kolektorze Dolotowym ?? U mnie po ujexhaniu 5km na postoju wygląda to tak ... Czy nie za wysoko.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 15 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Aby pomiar miał sens; - silnik musi być nagrzany do ok; 90 C, - obroty biegu jałowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 15 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Jaka temperatura silnika by nie była, to wskazanie nie ma kompletnie sensu. To jest praktycznie wskazanie ciśnienia atmosferycznego lub przepustnicy otwartej na max podczas pracy silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeanik02 Opublikowano 19 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Tylko czy ta wartość jest ok czy zbyt wysyła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi