Mi3u Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Cześć, Oglądał ktoś z Was ten egzemplarz? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/renault-megane-1-6-benzyna-klimatyzacja-tempomat-cz-parkowania-ID6GLTME.html Może ktoś ma jakieś opinie o tym komisie? Przebieg podejrzanie niski, na zdjęciach wygląda wyjątkowo ładnie. Jedyne co zwróciło moją uwagę to inne zawiasy w przednich drzwiach, były wadliwe czy raczej coś się tu działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Ściągnij nr VIN - jest na papierach ale nieczytelny. Gdyby wszystko było ok wstawiłby nr VIN. Jak nie będzie chciał podać to wiadomo że coś kręci. Ale egzemplarz kolekcjonerski 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi3u Opublikowano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 (edytowane) Jest vin załączony w opisie VF1BZ0V0641041301. Mam 70km w jedną stronę, więc zastanawiam się czy warto się wybierać w drogę 😅. Edytowane 26 Września 2024 przez Mi3u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Jasne. Sorki nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi3u Opublikowano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 (edytowane) Masz może jakaś stronę gdzie warto sprawdzić? Ewentualnie kogoś kto sprawdza? Według historii pojazdu gov jest wszystko na czysto... Edytowane 26 Września 2024 przez Mi3u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 No tak, sprawdziłem też w mObywatel i jest czysto. 70 km w jedną to nie dużo ale... 2x70=140. Powiedzmy że 100 km to koszt 40 zł to 1,4*40= 56 zł. Coś koło tego kupisz raport. Jak będzie czysto to dołóż drugie tyle na wycieczkę tyle będziesz spokojniejszy :-). Na carvertical masz chyba rabat na M4K (od łysego z YT). Ja przed zakupem springa kupiłem chyba 3 raporty i kupiłem jednego z nich. Każda złotówka boli ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi3u Opublikowano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Mam jeszcze jeden z pakietu raport do wykorzystania, zadzwonię jutro, pogadam ze sprzedającym i jak będzie git to pewnie sprawdzę. Jadę w lpg to będzie trochę taniej 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 No... Pod maską wygląda lepiej niż mój 5 letni M IV. Ale pamiętać trzeba że w sprzedaży samochodów okazji nie ma. Okazje nie lądują raczej na platformach sprzedażowych tylko trafiają do "znajomych królika". Pewno na takiej szeptanej okazji handełe ma lepszą marżę bo taki "szczęściarz" mniej się targuje skoro "taka okazja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi3u Opublikowano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Tak właśnie mi się wydaje za piękna. Kolejna sprawa której się dopatrzyłem na zdjęciach. Jak jest zdjęcie silnika to po lewo/prawo przy błotniku coś było kombinowane, plastik, śruby(nowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Masz dobre oko bo ja nie widzę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Pod klapą nie ma maty wygłuszającej .. a wydaje mi się, że powinna być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi3u Opublikowano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 9 godzin temu, Pepone napisał(a): Masz dobre oko bo ja nie widzę 😉 Patrzę po śrubkach i plastiku 😁 Chociaż może masz rację, bo ciemne to zdjęcie 🤔 8 godzin temu, elf napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Z tego co patrzę na inne to nie mają 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi