leon.krzystanek Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Dzień dobry, zabawiłem się w programistę i kliknąłem przez przypadek high w trybie deweloperskim. Wiem już że włączyłem złą rozdzielczość, szukam teraz kogoś kto by to ogarnął w okolicach Krakowa. Serwis każe czekać 3 tygodnie, znacie kogoś kto by to ogarnął? bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 PyRen: https://gitlab.com/py_ren/pyren/-/wikis/how-to-rlink2-black-screen ddt4all: Film instruktażowy. Jak nie czujesz się na siłach, znajdź na fb jakiegoś magika od R-Linka w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon.krzystanek Opublikowano 18 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Cześć, dzięki za odpowiedź, ale właśnie jest tak jak napisałeś, nie czuję się na siłach. Obawiam się że mogę bardziej namieszać i będzie większy problem. Jestem spod Krakowa, ale na Śląsk ewentualnie też mogę podjechać. Jeśli ktoś z forum się tym zajmuje chętnie dam zarobić 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 W Tarnowskich Górach jest Tomasz Leksy. Jest też Magik z Będzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon.krzystanek Opublikowano 18 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Znalazłem serwis renotech w Tychach. Dam znać jak będę po naprawie. A tak zapytam z ciekawości, jakieś namiary na tego magika z Będzina są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 3 godziny temu, leon.krzystanek napisał(a): renotech Będziesz zadowolony. 3 godziny temu, leon.krzystanek napisał(a): magika z Będzina Ogłaszał się na OLX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon.krzystanek Opublikowano 21 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Renotech bardzo dobry serwis, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi