basstek1 Opublikowano 13 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 (edytowane) Od kilku dni mam problem ze sterownikiem pdc. Zrobiłem podmianę na inny i mam pewność. Mam takie numery 25990211r oraz 263500002r poprawnie działają. Czy wiecie może jak jest ze sterownikiem z laguny 259900079r? Gniazda są takie same. Bedzie to pasować? Ewentualnie naprawiał ktoś PDC? u mnie nie ma reakcji na tylne czujniki. Pyclip nie widzi tam odległości przeszkody ... Oczywiście błędów brak... Edytowane 13 Listopada 2024 przez basstek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexterpl Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Cześć, dopadło mnie to samo. Czy znalazłeś sposób na naprawę tylnych PDC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi