meganecoupe02 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 w moim dci sparciał wężyk, który idzie do czujnika ciśnienia przykręconego do ściany grodziowej - możesz go sprawdzić bo to nie problem. Mój też wyglądał na cały, natomiast po podważeniu palcem robiła się na nim pajęczynka i łapał powietrze. Wymieniłem wężyk (1zł max) i problem znikł. Moje auto traciło moc podczas przyspieszania (jakby przeładowanie turbiny), bo wtedy silnik się wychylał, wężyk się naciągał i robiła się nieszczelność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alver Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Problem rozwiązany. Pomogło 3-krotne podpinanie pod komputer, w tym 2 razy w tescie drogowym. A głównym winowajcą i tak okazał się zapchany katalizator! Spaliny nie miały odpowiedniego ujścia i turbinka nie ładowała odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi