Maciej1984w Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 Witam jak w temacie założyłem druga skrzynie biegów o tym samym nunerze. Wydaje się wszystko dobrze podłączone rozrusznik nie kreci nie odpala. Na krótko rozrusznik działa. Błędów brak. Pomoże ktoś jakieś pomysły gdzie popełniłem błąd? Megane 3 2009 rok 1.5 dCi 106 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 Masz prawidłową masę na skrzyni biegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 4 godziny temu, Maciej1984w napisał(a): Wydaje się wszystko dobrze podłączone rozrusznik nie kreci nie odpala Miałem kiedyś podobnie przy wymianie sprzęgła. Okazało się, że jedna z mas przy skrzyni była przyłapana śrubą, ale nie dokręcona. Wydawało mi się, że wszystko dobrze poskładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi