buggy11 Opublikowano 5 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2025 Jestem od niedawna posiadaczem MG IV 2019 r. i miałem dzisiaj podczas jazdy po mieście taki przypadek , zapaliły mi się samoczynnie na około 20-30 sek. światła awaryjne migacze pomarańczowe i kontrolki na desce rozdzielczej podczas jazdy łącznie z sygnałem dźwiękowym pulsującym w kabinie i po około 30 sekundach samoczynnie się wyłączyły . Jechałem dalej, bo na ruchliwej trzypasmowej ulicy nie mogłem się zatrzymać. Na desce wskaźników nie pokazał się żaden komunikat o jakiejś usterce lub błędzie . Czy ktoś ma jakieś sugestie co mogło być przyczyną takiego samoczynnego czasowego włączenia się świateł awaryjnych na krótko podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 6 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2025 Nie stało się to przypadkiem podczas bardzo ostrego hamowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 7 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2025 (edytowane) A może Auto ma jakiś dodatkowy alarm/zabezpieczenie i się włączył. Edytowane 7 Lipca 2025 przez Sarna1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi