pabloecobar Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 Witam Jestem nowy na forum Chciałem zapytać poradzić się mianowicie nabyłem meganke z 2011 roku 1. Dci. Mianowicie nie posiada ona systemu hands free.właściciele od ktorych auto nabylem twierdza ze nie bylo od pocztku. jest dla mnie zaskoczeniem gdyż posiadam megane II też 1.5dci z roku 2007 i ona hands free ma....czy możliwe jest ze w mojej III jest to poprostu zablokowane z poziomu komputera gdyż w drzwiach posiada czujniki do hands free...jestem zielony w te sprawy więc może ktoś coś doradzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 Miałem służbową z zaślepkami, ale lusterek w klamkach nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 @pabloecobar podaj VIN to może uda się odczytać z jaką opcją wyjechał z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloecobar Opublikowano 30 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 VF1K21G0644740800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 Coś z tym VIN nie tak, żaden dekoder go nie odczytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloecobar Opublikowano 30 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 VF1KZ1G0644740800 20 godzin temu, aniewa napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes VF1KZ1G0644740800 Zle wstawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 Niestety, dekodery nie znajdują tego samochodu, są tylko szczątkowe informacje. Jak sprawdziłeś, że masz czujniki hf w drzwiach? Szukaj białej anteny HF np. pod tapicerką w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloecobar Opublikowano 30 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 Kumpel patrzył mówił że są...Anteny poszukam. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 Może masz kartę/karty bez HF. Może poprzedni właściciel przyoszczędził dorabiając? Teoretycznie jeśli na karcie masz chromowane logo to HF powinna obsługiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 Masz u siebie: TYP PILOTA OTWIERANIA DRZWI 433 MHZ NORMAL DOOR OPENI (SOP01C) Czyli nie masz Hands Free. Ostatni wpis w ASO był w 2018 z przebiegiem 231kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi