Enomoto Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 Witam, wymieniałem radio z najbardziej podstawowego, na radio: 281157550R ze względu na Bluetooth. Po montażu i ustawieniu radia DDT4, pojawił się problem że radio nie jest wstanie złapać fall stacji radiowych. Radio podstawowe miało wejście na jedną antenę, z kolei 281157550R ma dwa złącza żółte i białe, podłączyłem tylko białe. Przeszukałem forum w miarę możliwości, starałem się coś wyklikać w programie DDT4 i kompletnie nie wiem jak rozwiązać problem. Może ktoś się spotkał z owym problemem i udało się rozwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefedronoo Opublikowano 10 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2025 W dniu 8.10.2025 o 15:43, Enomoto napisał(a): ma dwa złącza żółte i białe, podłączyłem tylko białe. Spróbuj podłączyć antenę pod żółte złącze bo te najczęściej odpowiada z połączenie anteny, białe może służyć do ewentualnego modułu anteny gsm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enomoto Opublikowano 17 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 W dniu 10.10.2025 o 11:48, mefedronoo napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Dzięki za informację. Zmieniłem już radio, na radio z jednym wejściem. Znajomy zajmujący się elektroniką w aucie powiedział dokładnie to samo, ale niestety już po fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi