kevin122 Opublikowano Środa o 18:49 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:49 Hejka! Kupiłem używaną Megane i nie mam w niej klucza do zamka haka. Hak jest marki Steinhoff. Nigdzie nie mogę znaleźć wkładki do tego haka. Czy będzie pasować wkładka innej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefedronoo Opublikowano Środa o 18:58 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:58 wiesz jaki to dokładnie hak czy model by sprawdzić to ewn.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin122 Opublikowano 22 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Steinhof A50-X, Typ: R-104. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefedronoo Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu No to sprawa prosta najtaniej będzie dorobić klucz do zamka i tyle, ewentualnie wymienić na inny (jak będzie pasować, jak nie to rzeźba) albo serwis Steinhofa napisz do nich może mają taki cały zamek na wymiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Są firmy specjalizujące się w dorabianiu kluczy. Trzeba przyjechać do nich z dowodem, gdyż trzeba udowodnić, że auto jest nasze i dorobią za parę zł. Poszukaj w swojej okolicy. We Wrocku takowy np. jest na Pilczyckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi