marekslosarek Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Cześć, Mam pewien problem i nie wiem jak do tego podejść. Samochód to Grand Scenic 3 bez HandsFree. Chodzi o to, że po włożeniu karty do slotu nic się nie dzieje. Odpala normalnie, ale nie działa pozycja "zapłon". Nie można tym samym włączyć dłuższego zasilania, żeby podpiąć Clipa itd. Wina czytnika? W Lagunie 2 były mikro wyłączniki, które szwankowały, ale tutaj rozwiązano to chyba inaczej. W załączniku opis z instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Stały zapłon włączysz wykonując jednocześnie następujące czynności: karta w czytniku, załączony dowolny bieg, wciśnięty hamulec (bez sprzęgła), przytrzymujesz przycisk "Start" aż do pojawienia się komunikatu "Wylmij kartę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekslosarek Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, aniewa napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Ok, wiem, z tym że to nie działa, bo nie ma żadnej reakcji na włożenie karty. Tu jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi