ziolek912 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Witam posiadam Renault Megane 3 z 2008 r 1.6 16v mam wyciek z przewodu sprzęgła lecz nie mogę dostać nigdzie przewodu o numerze 8200 229 233. Czy ktoś z was miał podobny problem i może wie czy można ten przewod zamienić na inny o innych numerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Pytałeś w ASO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolek912 Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Pytałem podali inny numer i on inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Starego przewodu już nie kupisz a nowy (zastępujący)... może nie pasować. Podejrzewam, że jak u mnie cieknie Ci bańka, szukaj nie przewodu, ale takiej samej bańki i ją przełóż. Ja tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanthunder Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca W oplocie ładuj .pizza brakes robi takie . Miałem w swojej megance 2.0t zastosowany kiedyś jak wymieniałem sprzeglo na RSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolek912 Opublikowano 16 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Witam Jednak przewód oryginalny z ASO pasował, udało się mechanikowi go zamontować. Nr przewodu to 308512092R jeśli ktoś będzie szukać na allegro są duzo tańsze niż w ASO. Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca przez ziolek912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi