Tom24_ Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam Czy istnieje wgranie interfejsu polskiego komputera pokładowego , bo u mnie wszystko jest napisane po niemiecku a ja niestety tego jezyka sie nie uczyłem i tylko domyślam sie o co chodzi, jezeli tak to ile to moze kosztować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 mozna tylko w PHII. W PHI w porywach angielski. Cena roznie, od 50 do stuilus w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom24_ Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dzieki Dzwoniłem do serwisu i nie ma problemu z wgraniem polskiego menu cena 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi