Robak Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Maniek wygląda super, a przed sprzedażą zawsze można wkleić na nowo. Ciekawe czy to da się zrobić w megane 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Proponuje zrobić - nie będę osamotniony A zapewniam przy myciu brud nie siada :D [ Dodano: 2007-04-11, 20:45 ] ROBAK - a czemuż to ma się nie dać? Ja dzisiaj zrobiłem to u siebie i w Seicento i dało się :D Używałem tylko żyłki wędkarskiej, rozpuszczalnika i pasy polerskiej :P I śladu nie widać, że niedawno były napisy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tylko jest pytanie, które mnie troche nie dotyczy ale czy przypadkiem w Megane I nie jest znaczek na bolce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 w megane I jest chyba na bolce :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 dlatego pytam jak na bolce to qw... a miało być tak pięknie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 No właśnie chyba panowie macie rację, że są one wciskane. No niestety jedyna opcja jak ktoś chce się ich pozbyć to wizyta u blacharza i lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 właśnie odprowadzam autko do blacharza i lakiernika :-| niestety żonka 3 tyg temu miała dzwonek a tyle się u nas czeka na termin u blacharza, ale do tematu odpuszczę sobie bo nie dam rady pomalować tyle elementów (nietety kasa) :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ciekaw jestem kto ściągnie po mnie znaczki z tyłu?? No panowie odwagi odwagi Czekamy i inni również czekają na efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja bym chetnie sciagnal, jak tylko sie dowiem czy sa klejone czy sa na bolcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandiego82 Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Tak są przyklejone na taśmę dwustronna, bierzesz suczarke lub z daleka opalarke lekko grzejesz, żyłka tnąca lub wędkarska i tniesz, zostanie ślad ale to nic, bierzesz benzynę i kasujesz aż taśma zejdzie lub może być odtłuszacz. Dnia 14.03.2007 o 22:49, Hadson napisał: Czyli literki są przyklejone?? https://youtu.be/YiA-j2oX7sc można też tak Edytowane 23 Września 2019 przez Dandiego82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi