ddavid Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Witam, muszę kupić silnik K9K, 1,5 CDI- tylko nie mogę odczytać z bloku silnika dokładnego modelu czyli 728, 729 itp. po prostu zaszło rdzą i nie da się wyczyścić. Proszę o pomoc - gdzie te numery mogę jeszcze znaleźć. Z góry dziękuję. ddavid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 na prawym słupku jest tabliczka z całą specyfikacją pojazdu(wyposażenie,lakier,silnik) tylko musisz wiedzieć co jest co.W instrukcji znajdziesz opis poszczególnych pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Gorzej jak silnik wybebeszony i bez blachy stoi - nie do odczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddavid Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 przepraszam za kolejne pytanie, ale na którym słupku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 od strony passengera lub w miejscu koła zapas... Zerknij jak Waldek radzi do instrukcji - tam masz podane dokładnie. Na forum też było wyjaśniane gdzie i potem co oznaczają cyferki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddavid Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 dziękuję, już sobie poradzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ddavid, w tym temacie http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=76785...ighlight=#76785 zamieściłem skan z instrukcji gdzie jest wyjaśnienie wszystkich pozycji z naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Złap za telefon. Dryndnij do ASO i podaj VIN i niech powiedzą jaki masz silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddavid Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Mam do wymiany silnik i nie mogę odczytać czy to 728 czy 729 k9k. czy jest różnica jaki silnik mam kupić na podmiankę ? Dziękuję z góry i pozdrawiam Przeniosłem do istniejącego tematu założonego wcześniej przez Ciebie. Są one bardzo zbliżone więc nie ma sensu kontynuować tej rozmowy w dwóch wątkach. - lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi