krzychk75 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 tylko że podejrzane jest że wszystkie 4? A po drugie ładnie klikają więc kurcze powinny być dobre. A u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Też klikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 To pewnie u mnie też siadły. Trudno chyba dam sobie spokój i będę zamykał z pilota. Ta wymiana jest dość skomplikowana i jeszcze mozna sobie coś zepsuć A w końcu nie jest to coś istotnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 To jedź do ASO. Albo do innego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tak, tylko ciekawe ile kasują za taką wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Jak na gwarancji to za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A jak po gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak się sam nie przekonasz to się nie dowiesz. Za tydzień zabiorę się do tego. I zrobię opis ze zdjęciami. Każdy sobie z tym poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 a jak bedzie slonce to co ?? a jak bedzie deszcz to co??? itd. itp.... Panowie ta dyskusja sluzy chyba tylko do nabijania postow :-P :-? :D czekamy z niecierpliwoscia na opis kolegi Hadsona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kober Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witam, mam problem z systemem hands free w megance II. Zgodnie z instrukcja po zamknieciu samochodu przez pierwsze 72 godziny samochod powinien sie otworzyc po zblizeniu do klamki a po tych 72 godzinach trzeba pociagnac za klamke dwukrotnie. Niestety w moim przypadku za klamke trzeba ciagnac juz po 30 sekundach. Ktos moze mial podobny problem ? albo moze wie czy i jak da sie to opoznienie przestawic ? Pozdrawiam Witam Mam ten sam problem w Scenicu 2003 za kazdym razem ostatnio trzeba 2 razy pociagnac klamke zeby otworzyc i to na wszytkich 4 czyjnikach. Czy juz znacie moze jakies rozwiaznie tego problemu. Kober Ps. Całkowity nowicjusz na forum i w samochodach Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Na pewno buttony. Ja za tydzień zacznę się do tego przymierzać. Zrobię manuala bo wiem wszystko w teorii. Miesiac czekamy! U mnie bylo OK, zdazylo sie zepsuc! Niedzialaja ani otwieracze ani zamykacze po prawej strone. Uzywam ich tylko przy tankowaniu (jak ide zaplacic), takze przesadnie sie nie denerwuje, ale jednak... Btw. a zaczelo sie po tym, jak sie bawili komputerem (bo mialem jakis blad elektroniki). Mozliwe, ze cos pochrzanili - czy te czujniki sa jakos sprzezone z glownym komputerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam No u mnie tez szwankuja... raz dziala jeden z tylu, raz pasazera z przodu. Tylko ten na klapie caly czas smiga... :-/ taki lajf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dzisiaj wysiadly obydwa po stronie kierowcy. Czyli nie mam juz Hands-Free. Ma ktos jakis schemat tego urzadzenia? Jakos nie moge znalezc w sieci... Dziwi mnie to, ze najpierw padla strona prawa (zarowno otwieranie jak i zamykanie, zarowno przod jak i tyl w jednym momencie), a potem strona lewa (oczywiscie wszystko na raz). Patrzylem na bezpieczniki od centralnego - OK, nie wiem, czy gdzies ukryty jest jakis przekaznik do tego czy co. Sprawdzialem czy czujniki obecnosci karty dzialaja i wyglada, ze tak. Polozylem karte na lusterku zewnetrznym kierowcy i klapa tylna smiga (otwiera sie i zamyka!).... W weekend chyba rozbiore drzwi, ale nie wiem czy to cos da, bo wyglada na to, ze uklad sie posypal, a nie czujniki, swiche, czy wiazki sie poodpinaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 jazel, przypomnialem sobie ze w MII czasem przeciekaja kostki w drzwiach, akurat styki od fotokomorki sa pierwsze na lini ataku wody :/ moze Ci poprostu przysniedzialy? schematy elektryczne sa na ftp, element nr 134. (jesli dobrze pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Na gwarancij miałem chyba z piec razy naprawiane i wymieniane klamki.Teraz nie dziala zamykanie.Otwieranie spoko,chociaz czasami blokuje sie z lewej strony.Nie naprawiam dalej,szkoda nerwow i kasy bo wiem ze zaraz znowu sie popsuje.Tego zabojada co to wymyslij i jeszce kazal za to placic niezly hajc powiesilbym za [nabiał] tak ładniej a to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi