Basenji Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Wczoraj się z nią witałem a dzisiaj jeździłem i choć to tylko 1,6 petrol 110KM to wrażenia są bardzo pozytywne. Minusy - brakuje mi trochę 'dupki' z dwójki jako że nowa wesja hb trochę trąci toyotami czy podobnym badziewiem ale z drugiej strony jakiś body-kit powinien zrobić z niej prawdziwe cudo. Ciekawe jakie będa wasze opinie. Admin powinien wstawić nowy dział poświęcony temu autu. Warto już zmieniać pojazd na nowszą generację? zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 II ładniejsza. Zdecydowanie projektanci nie wykazali sie. Auto bez jajek takie troche. Oby coupe było lepsze Jeśli chodzi o dzisiejszy dzień wolałbym II z całym wypasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Warto już zmieniać pojazd na nowszą generację? Lepiej odczekać, aż wyzbędzie sie problemów wieku dziecięcego. Osobiście uważam, że opatrzy sie tak samo szybko jak LagunaIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Lepiej odczekać, aż wyzbędzie sie problemów wieku dziecięcego. Lewy, ktoś je musi kupić Ja chętnie bym przyjął taką Megankę do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ogólnie design ładny... Ale po pierwszym kontakcie jest też parę minusów. Z tyłu bardzo mało miejsca dla pasażerów... brakuje mi też schowków w drzwiach... Połączenie cyfrowego wyświetlacza ze standardowymi wskaźnikami za bardzo mi się nie podoba... Ale sprzedawca w salonie zapewnił mnie, że Megi II nadal będzie w produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mnie również podobnie jak Piter_EK nie podoba mi się cyfrowy wskaźnik ale pozatym autko jest dosyć fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walec Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 coupe jest b.ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 II ładniejsza jeżeli chodzi o design zewn. a co do wewnętrznego-nie wypowiadam się,bo nie miałem okazji ocenić :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wczoraj widziałem cywilną (nie-dilera) na al. Krakowskiej w Warszawie, czarna nie za bardzo mi się podoba... Natomiast coupe jest przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 biorę 'w ciemno' bez sprawdzania ;-) styliści się wykazali, po udanym designie Megane I jak na rok '95/96 znowu wrócili do obłych kształtów- sukces rynkowy gwarantowany, no chyba że pod tą zgrabną obudową znajdą się jakieś francuskie kompromisy techniczne. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 na pewno beda jakies francuskie wymysly. Co do designu to kwestia gustu, dla mnie to juz opatrzony wzor i wyglada jak srednio udany miks innych samochodow. Zostaje przy MII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 MII miała charakterystyczny. oryginalny wygląd, MIII choć ładna nie jest już oryginalna jest pospolita, szkoda że nie zostawili "tyłeczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ciekawe od ilu PLN zaczynają się ceny. Ja znalazłem ogłoszenie MEGANE III z silnikiem 1.4BENZ. za 52 000PLN. http://otomoto.pl/renault-megane-bez-zaswi...y-C7180951.html Czyli za 3 lata można pewnie będzie ją kupić za ok.25 000 złociszków lub mniej. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 1.9 dCi od 74.000 PLN, jest cennik na www.renault.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgadzam się z przedmówcami, brak charakterku i coraz trudniej rozpoznać w tłumie innych obłych i wygładzonych Toyot, Fiatów itp. Choć uważam, że jest całkiem ładna to jednak brakuje mi tu tego czegoś, co przyciągało uwagę przy poprzednich wesjach. Oglądałęm ją w salonie w Krakowie i muszę powiedzieć, że podoba mi się wnętrze a szczególnie kokpit. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi