tomek42007 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mnie zawsze kusiły takie rameczki ale szkoda mi było kasy :-/ ale jak jest taka akcja z rabacikiem to jestem chętny na miejsce nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 oczywiście mówimy o tych ramkach,których nie trzeba kleić. które na allegro stoją po 85zł a na www za 50zł - nasz upuścić 1.Snake 2.Meganecoupe02 3.Tomek42007 4. 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mam takie i z tej firmy w Lanosie od 5 lat(wtedy miałem przesyłkę gratis gdy kupowałem).Był mały problem z dopasowaniem jednej.Trzeba było powiększyć"oczko"przy obrotku .Ogólnie jednak jestem zadowolony .Także ja również dopisuję się do chętnych :) . 1.Snake 2.Meganecoupe02 3.Tomek42007 4.MarkB 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 zaszczytne miejsce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 SnakeEyes: A bylaby mozliwosc jakbym zamowil zebys potem mi wyslal? 8-) To tak się pisze aby było wiadomo do kogo się odnosi tekst w poście. Zalecam pisanie z polskimi znakami na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 to trzeba pisać takie rzeczy a tak w ogóle to przecież jest lista chętnych robiona więc wystarczy się dołączyć. Na ta chwilę lista wygląda chyba tak: 1.Snake 2.Meganecoupe02 3.Tomek42007 4.MarkB 5.Sergiu83 6.Xluki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Jeśli są to wciskane to łapię się na wersję do Phase I: Po odbiorze zapłacę dodatkowo za przesyłkę do mnie. Więc aktualna lista: 1.Snake 2.Meganecoupe02 3.Tomek42007 4.MarkB 5.Sergiu83 6.Xluki 7.ziolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 właśnie, właśnie... trzeba pamiętać o Ph II i I przy zamówieniu- ktokolwiek to będzie zamawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 jako że dobijamy do magicznej 10tki to zapodam konkrety. Cena końcowa,będzie 50zł już z kosztem wysyłki ale przy opcji płatnej na konto. Mogę zebrać (jak ktoś inny chce-nie ma problemu) wpłaty,nastepnie zakup w sklepie,obwódki idą do mnie a potem ja rozsyłam do wszystkich. Na takich warunkach ustaliłem upust 10% na ramkach.Bo firma nie będzie musiała się paprać w 10-15 przesyłek tylko w jedną Co wy na to? aktualizacja listy jeżeli chodzi o modele (jeżeli gdzieś błąd to poprawcie): 1.Snake - ph I 2.Meganecoupe02 - ph II 3.Tomek42007 - ph I 4.MarkB - ph II 5.Sergiu83 - ph II 6.Xluki - ph I 7.ziolo - ph I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 to ja bym sie tez dopisal do obwódek wersja do ph2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 opcja przedpłaty Tobie jak najbardziej mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 płatnosc pasuje... kiedy będziesz zamawial i jaki bedzie czas realizacji? I kiedy można juz wpłacać kase na konto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mam takie i z tej firmy w Lanosie od 5 lat(wtedy miałem przesyłkę gratis gdy kupowałem).Był mały problem z dopasowaniem jednej Miałem od tego gościa w nubirze i wchodziły aż za lekko i cieżko było to zagiąć' date=' więc kleiłem a dostęp był kiepski, ubrudzilem szybkę, jedna odpadła itrzeba było zegary zdejmować kilka razy-dobrze, że to zajmowało jakieś 30 sek. Ale efekt powalający +diody blue-polecam!!! [ Dodano: 2009-01-14, 23:46 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 gres Teraz mi się przypomniało ,że drugą musiałem wklejać,bo była za luźna (zrobiłem to od tylnej części plastiku zegarków)na szczęście klej trzyma do dziś :) . I również podświetlenie na niebieskich LED-ach :) . Ps.czyżby jakieś podpowiedzi dot.zmiany podświetlenia itp.z tego miejsca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Myślę że konto będzie podane jak będzie 10 osób chętnych. Wtedy wszyscy zrobimy wpłatę i będziemy czekać na ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi