kudlaty Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A macie 1 zestaw więcej :cry: bo chętnie bym kupił 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Nieprawda!!Właśnie założyłem ramki, Dzieki Ci wielkie za te fotki !!! Ja ktoru lubie to co oryginalne dalem sie przekonac Poprosze linka do aukcji z tymi samymi ktore kupiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 one były zamówione z tej strony: http://dido.win.pl/sklep2/-c-26_215.html Na allegro też sprzedają ale za 85 zł. Zapomniałem wcześniej napisać coś o tych kółkach. Jakość mogę pochwalić, pasują idealnie, lekko na wcisk dzięki czemu dobrze dolegają z każdej strony i można je łatwo pozaginać na rantach. Nie wiem jak u innych, ja jak zobaczyłem kółka jeszcze w opakowaniu zgłupiałem - wyglądały jakby były plastikowe i chrom z nich pozłaził i w ogóle takie bardzo nijakie, bez połysku. Rozpakowałem i okazało się że była to prawdopodobnie pasta polerska, więc potraktowałem je miękką ścierką, kilka minut polerowania i nabrały błysku jak trzeba Montaż dziecinnie prosty, jak ktoś chce to wrzucę zdjęcia krok po kroku Najgorsze z całego zamówienia jest opakowanie na którym jest jak byk napisane: Renault Megan cupe, clio, scenic, kangu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ...Najgorsze z całego... I do tego instrukcja montażu po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 czyli widzę mark,że doszła i do ciebie do tego instrukcja montażu po niemiecku jakość bdb,nic nie trzeba było poprawiać. to że niemieckie opakowanie może świadczyć,że jednak robili to niemcy a nie polacy na odwałke,dlatego pasują super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 I tak jak myślałem niektórzy obudzili się po fakcie... i teraz też takie chcą, a mogli mieć taniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 czyli widzę mark,że doszła i do ciebie Doszła,doszła ...że jednak robili to niemcy... Jeśli dobrze pamiętam to do Lanosa miałem w języku polskim(a może nie :-? ) [ Dodano: 2009-02-03, 11:43 ] I tak jak myślałem... Przecież to normalne.Zawsze tak jest. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 one były zamówione z tej strony:http://dido.win.pl/sklep2/-c-26_215.html No i jestem na tej stronie i chce zamowic ale... szczrze troch zglupialem... (a moze za duzo Warki Strong). Wiem ze pierwsze foto nie dotyczy Coupe PHII ale 2 nastepne zdaja sie byc identyczne. Na jednym napisali 2 szt a na drugim 3 (ale jakos tej 3 na fotce nie widac). Ktore mam zamowic abym zlych nie wybral ??? 2 czy 3 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 panowie od PH II podeślijcie do firmy zdjęcia swoich zegarów i aluramek (taka prośba od firmy dido),może któreś trafią na stronkę sklepiku. foty słać na: [email protected] lub [email protected] monter: najlepiej zapytaj na gg gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 do phII są tylko 2 kółka więc jak im powiesz że chcesz do phII to wyślą prawidłowe. Na tych zdjęciach rzeczywiście nie ma różnicy jeśli chodzi o phII Całość zamawiał SnakeEyes więc szczegóły on zna doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Koledzy czy ktoś ma zamiar ponawiać zamówienie? Jeden z moich znajomych jest zachwyconym wyglądem tego i jest chętny do wzięcia ramek za 50,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 sergiu83, wczoraj wysłałem do gościa foty moich liczników i przy okazji napisałem mu że takie zamówienia mogą się jeszcze powtórzyć a co się z tym wiąże zapytałem czy jest szansa na jakiś rabat klubowy. Zobaczymy co odpisze, może coś odpadnie z tych 5 dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Nawet jak się nie uda to gość i tak chce za 50;- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 każda zniżka się liczy Może kiedyś do Scenica zamówię to sam skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 oj dobra dobra, nie "kiedyś" tylko zamawiaj teraz i już mamy dwóch chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi