luki_717 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 interesuje mnie wymiana lamp tylnich w Renault Megane II kombi i mama okazje kupic lampy ktore maja uszkodzone 1 lub 2 prowadzenia lampy, mocowania są całe, nieuszkodzone, bedzie mi to w czyms przeszkadzalo? warto je kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Proszę o odpowiedź, czy takie lampy będą pasowały do Megane II kombi z 2005 roku? Jestem ciekaw, czy wymiana jest jeden do jednego, czy jednak trzeba coś przerabiać, czy podłączenie elektryki jest takie samo i wtyczki będą pasowały. Aktualnie mam takie lampy: Z góry dziękuję za odpowiedź. Połączyłem z istniejącym tematem - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Może jest ktoś, kto robił wymianę tylnych lamp w Megane 1.9 kombi z 2005 roku i doradzi czy będą pasowały te o których pisałem wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeMan Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Z ph2 do ph1 pasują jeśli chodzi o mocowanie, natomiast kostki są inne, także najlepiej kupować lampy od razu z kawałkiem wiązki. W poliftach bodajże jest jeden przewód więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dnia 29.12.2018 o 23:53, WeMan napisał: W poliftach bodajże jest jeden przewód więcej. A wiesz do czego ten przewód służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi