Piok Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 mickey33, wysyłasz taką reklamacje kurierem na koszt odbiorcy i się nie przejmujesz. Jeżeli reklamacja jest zasadna ma obowiązek pokryć koszty transportu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Zmienilem opony na zimowki, wywazono je za pomoca komputera. Niestety autko minimalnie sciaga do prawej strony... Moze to dlatego, ze w jednej z opon (przednia prawa) przy wywazaniu latal jakby piasek i nie dalo sie dokladnie wywazyc. Co z tym robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 knq, z tego co rozumiem ten piasek jest w srodku opony?Nie sadze,zeby to bylo powodem sciagania,nawet jak nie dowarzysz opone o 5-10gram to nie bedzie sie tak auto zachowywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 frais-z doświadczenia wiem, że tylne są równie ważne jak przednie. a w niektórych przypadkach nawet ważniejsze.polecam zdecydowanie wymianę 4 sztuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 knq, może źle założone nie dokręcone któreś kółko albo oponka nie teges. W jakm stanie masz te kółeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 knq, a ciśnienie w oponach ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja kupiłem oponki na opony24h.pl i jestem bardzo zadowolony :] Oczywiście skorzystałem też z rabatu na forum A opony były na drugi dzień po zamówieniu... świeżutkie z 40 tygodnia tego roku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Piter_EK, wystarczyło podjechać do śremu montaz byłby gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Podjade pod kompresor i powiem jak cisnienie. Niby powinno byc wszystko dobrze, bo pompowal na moich oczach kompresorem wszystkie opony. Opona jest w stanie dobrym - gleboki bieznik, brak guzow, felga niepogieta. Jeszcze sprawdze jak jest przykrecone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubolak Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam, mam problem z wybraniem opon. Mam Meganke II z 1.6. w lato jeżdżę na Kleberach Dynaxer HP2, więc na zimę wolałbym jakieś lepsze kapcie. Myślałem tak ok. 800zł. Oto co znalazłem: Continental ContiWinterContact TS830 Dunlop SP WINTER SPORT M3 Dunlop SP Winter Response Pirelli ScottoZero Nie mam pojęcia czym się te opony różnią, i przede wszystkim którą wybrać. Domyślam się ze dunlop sport ma jakąś namiastkę zacięcia sportowego. Najlepsze wydają się Pirrelki, ale nie znam się na tym, więc jakbyście mogli pomóc to był bym wdzięczny. Wczoraj już driftowałem po śniegu w 3mieście na letnich. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 a myślałeś o tym http://www.opony.com/opony/55366_nokian_wr_g2.html# wszak wyjdzie ponad 800 ale uważam że warto, sam już tydzień na nich jeżdżę- tylko 14" i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A nie lepiej takie i ceny przystępne. http://www.opony.com/opony/55139_goodyear_ultra_grip_7_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 z kilku źródeł otrzymałem info że akurat WRg2 jest oponą jednak lepszą od grip 7+. cichszą, bardziej komfortową i lepiej się trzymającą Mój link został poprawiony, a Twój post jako zbędny (nic nie wnoszący do tematu), skasowany. Zbyteczne uwagi zostaw dla siebie i nie wypisuj w postach - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja jak i kilku kolegów pomykamy na tych Goodyear Ultra Grip i złego słowa jeszczem nie słyszał. Osobiście jestem bardzo zadowolony i dlatego z czystym sumieniem polecam Najpewniejszym źródłem informacji są ci ludzie, co tego używają a nie z zasłyszanych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 bubolak, ja osobiście używam Continetale, które wymieniłeś, wydaję mi się dosyć głośną ale oprócz tego jestem zadowolony, więcej będę mógł powiedzieć dopiero po zimie bo to pierwszy kontakt z tą oponą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi