jaswas2015 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam Szukam i szukam ale znaleźć nie mogę gdzie się znajduje czujnik położenia wału. Mógłby ktoś wstawić jakieś zdjęcie gdzie on się dokładnie znajduję. Byłbym meeeega wdzięczny. Auto kręci łapie i puszcza. Proszę pominąć wypowiedzi że to może być pompa, wtryski itd bo wszystko już sprawdzone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wszystko nie raz już było: Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaswas2015 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 mireczek01 Przejrzałem cały temat ale nie widzę swojego silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Piszesz w dziale dotyczącym silnika benzynowego silnika 1,6 więc dostałeś odpowiedź dotyczącą tego silnika. Zawsze takie wiadomości znajduję w serwisówkach, tak jest najszybciej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi