jazel Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ale numer - hadson tlumaczy jak to przykleic :shock: . A jak dostal naklejki nie wiedzial nawet ktora wewnetrzna, ktora zewnetrzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 haha dokładnie :) nie widział co ma znia zrobic phaa :) [ Dodano: 2007-06-05, 18:03 ] jak przyklejacie naklejki z transferem to wezcie szmatke i trzyjcie z całej siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No dokładnie. Bo mi się nic nie zgadzało. Bo nie wiedziałem że jest do tego transfer. Jak dostałem je to wpadłem w panikę bo myślałem że będę musiał każdą literkę po kolei przyklejać. DRNO dostał już gotową. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 3cia naklejka znalazłem rozwiązanie dla tych co nie mają folii transportowej - trzeba parę razy poprzyklejać zwykłą taśmę (ja użyłem malarskiej) np na dywan - wtedy chwytność taśmy spadnie ale nie na tyle by nie móc złapać literek i po takiej operacji da się bezproblemowo odkleić z szyby :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Trzecia naklejka z broniusiem w tle hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hehe, bardziej broniusa widac niz ta jego naklejke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 niebawem będzie lepsza fotka bo słonko już zachodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 jak zerwać ten biały papier? za cholerę te literki od niego nie odstają złazi tylko transfer ktos pisał żeby moczyć, ale też nie bałdzo pomaga... ma ktos jaki patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 transfer to ty dopiero musisz po obraniu naklejki przykleić do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 jak to po obraniu? to gdzie zostaną literki i reszta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 literki zostają na papierze na którym są przyklejone, odrywasz tylko to co niepotrzebne potem przyklejasz na nie transfer i odklejasz papier . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 jakis mam dzisiaj kiepski dzień, bo nie kumam może łopatologicznie, po kolei są czarne nalepki, które z jednej strony siedzą sobie na papierze, a z drugiej są przykryte jakąś folią (nie wiem czy to transferowa, czy nie) żeby było OK, to trzeba by, żeby to szyba była w miejscu folii, a papier do zerwania, tyle że te nalepki tzrymaja sie jak diabli tego papieru a zerwać to da się, ale folia [ Dodano: 2007-06-05, 20:35 ] a że tak ładnie ma wyglądać, to wiem :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 W tym cholernym Wałbrzychu nikt nie sprzedaje folii transferowej, co za dziura. :evil: Chyba będę musiał wypróbować sposób Broniusia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 odklejałem te naklejki i u mnie wszystko ładnie schodziło gacek_fm pamiętaj tylko by trochę "pobrudzić" klej tej taśmy, żeby nie za mocno trzymała, ja użyłem taśmy malarskiej bo tylko takie coś w domu znalazłem, kilka razy do dywanu ją przykleiłem, nałapała brudu i potem przykleiłem do niej literki wg wskazówek poprzedników i na szybę, zeszła bez problemu - nawet mocno nie trzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 znaczy mam zdjąć nazwijmy ją folię ochronną, potem na tę folię/taśmę transferową zebrać literki z papieru, a potem to przyłożyć do szyby i wtdy znowu zerwać folię/taśmę? tylko, że nie chce to złazić z papieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi